Plugins
CodoForum Türkçe dil dosyası tam ve admin paneli dahil

Aşağıda arkadaşın birisi, ben Türkçe dil dosyasını tamamladım diyerek yaygarayı koparmış ve ortadan kaybolmuş. Adamın birisi de 15 dolara blogger'da dil dosyalarının satışını yapıyor. Türkçe dil dosyası için hiç gerek yok. Ben sef url destekleyen ve mobil arayüze sahip bir forum arıyordum. Karşıma codoforum çıktı. Yaklaşık iki gün boyunca uğraştım ve admin paneli dahil 3.2.1 sürümünü tamamen Türkçeleştirdim. Aşağıda Yandex bağlantısından indirebilirsiniz.

Ayrıca içerisine yorum eklentisini ve youtube eklentisini de koydum. Fakat onları Türkçeleştirmedim. Bazı yönlerden maalesef forum eksik kalıyor. En azından solda menü olmayan bir teması olsaydı, gerçekten güzel iş çıkarırdı. Ayrıca her ne kadar, BBcode ve Markdown desteklediğini belirtse de, bu konuda çok eksiklikleri var.

Özellikle editör konusundaki sıkıntısı, epey canımı sıktı. Farklı bir editör ile kurulum yaparsam ve solda kategorisiz temasını çıkartırsam, onları da yayınlayacağım.

Benim Yandex diskimdedir. Dosya kesinlikle virüslü değildir. Tek amacım, yıllardır MediaWiki çevirisi yaptığım gibi açık kaynak scriptleri çevirmek ve ihtiyacı olanlara dağıtmaktır.

https://yadi.sk/d/OsShQVgegSxEw

adresinden indirebilirsiniz.

Aşağıda arkadaşın birisi, ben Türkçe dil dosyasını tamamladım diyerek yaygarayı koparmış ve ortadan kaybolmuş. Adamın birisi de 15 dolara blogger'da dil dosyalarının satışını yapıyor. Türkçe dil dosyası için hiç gerek yok. Ben sef url destekleyen ve mobil arayüze sahip bir forum arıyordum. Karşıma codoforum çıktı. Yaklaşık iki gün boyunca uğraştım ve admin paneli dahil 3.2.1 sürümünü tamamen Türkçeleştirdim. Aşağıda Yandex bağlantısından indirebilirsiniz. Ayrıca içerisine yorum eklentisini ve youtube eklentisini de koydum. Fakat onları Türkçeleştirmedim. Bazı yönlerden maalesef forum eksik kalıyor. En azından solda menü olmayan bir teması olsaydı, gerçekten güzel iş çıkarırdı. Ayrıca her ne kadar, BBcode ve Markdown desteklediğini belirtse de, bu konuda çok eksiklikleri var. Özellikle editör konusundaki sıkıntısı, epey canımı sıktı. Farklı bir editör ile kurulum yaparsam ve solda kategorisiz temasını çıkartırsam, onları da yayınlayacağım. Benim Yandex diskimdedir. Dosya kesinlikle virüslü değildir. Tek amacım, yıllardır MediaWiki çevirisi yaptığım gibi açık kaynak scriptleri çevirmek ve ihtiyacı olanlara dağıtmaktır. https://yadi.sk/d/OsShQVgegSxEw adresinden indirebilirsiniz.
535
0
1
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft